Jótékonyság

Útikalauz, Segitségkérők és Adományozók részére

 Mosolymanó Jótékonysági Központ facebook oldalt, itt lehet elérni:                       www.facebook.com/JotekonysagMosolymano

Információk Adományozók számára

Az 1-2. esetben (lásd jobb oldali hasáb) tudjuk azt mondani, hogy igazoltan rászuló, regisztrált Családunknak kérünk segitséget.

A 3-4. esetben, nincs kapacitásunk, hogy ellenőrizzük a kérést.

Jelenleg emailben vagy űrlapon keresztül tudunk elsősorban kommunikálni.

mosolymanopecs@gmail.com

Ne írjon hozzászólást a poszthoz! Ez az Önök védelmét szolgálja. Sajnos már volt példa arra, hogy többen ráírtak egy hozzászólóra, aki segítséget ígért.

Remélem sikerül segíteni, Reményt adni, együtt!

Mosolymanó Egyesület

Segítségkérők figyelmébe

Ha segítséget kér, 4 lehetőséget biztosítunk, lakcíme szerint.

1. Pécsi, Kertvárosi lakcímmel rendelkezik és Gyermekvédelmi támogatást kap, vagy nagycsaládos, vagy fogyatékkal élő Gyermeket nevel vagy Családsegítő, Gyermekorvos, Szociális munkás, Védőnő névre szóló, hivatalos irattal igazolja, hogy rászorult. A Mosolymanó Egyesületnél, személyesen tud regisztrálni a felsorolt igazolások közül bármelyikkel, plusz saját és Gyermekei lakcímkártyájával.
Cím: Pécs, Várkonyi Nándor utca 7.
Hétköznap 8-17 óra között.
Jelentkezni tud minden, a Mosolymanó Jótékonysági Központ által hirdetett segítségre. Plusz ingyenes ruha/játék/iskola felszerelés osztás.

2. Pécsi és igazolt Krizishelyzetben van (baleset, tűzeset, haláleset, Gyermek születés, fél év alatti Csecsemő, Gyermekek Csaladban maradása, a lakhatási körülmények miatt veszélybe került, Családon belüli erőszak elől menekültek). Névre szóló, Krizis igazolással ( Védőnő, Csaladsegítő, Szociális munkás, Pedagógus, Gyermekorvos által kiállított, pecsételt) tud személyesen regisztrálni. Cím és időpont az 1. pontnál.
Jelentkezni tud minden, a Mosolymanó Jótékonysági Központ által hirdetett segítségre. Plusz ingyenes ruha/játék/iskola felszerelés osztás.

3. Nincs Kertvárosi lakcime, de Baranyában lakik ( akár Pécs más várorészében).A Baranyai Mosolymanó oldalnak tud írni privát üzenetet. Ott név nélkül kitesszük a kérését, közvetítjük a segítséget. Kattintson az aláhúzott szövegre, új ablakban megnyílik a facebook oldal!

4. Nem Baranyában lakik. A Bajban Segítünk- Mosolymanó csoporthoz csatlakozva, jóváhagyás után kiirhatja a kérését. Pénzt nem kérhet. Nem közvetítünk, itt csak felületet adunk. Kattintson az aláhúzott szövegre, új ablakban megnyílik a facebook csoport!

Telefon, Whatsapp

+36-20- 450-8688